POVESTEA DE SUCCES CONSTRUITĂ DE SZAKACS BOTOND ȘI TINY GETAWAY

Afacerea lui Szakacs Botond din Harghita propune abaterea de la drumuri obișnuite prin oportunitatea de a închiria o casă de vacanță mobilă sau chiar birou. Botond este licențiat al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcții în inginerie civilă. După finalizarea studiilor, Botond a avut posibilitatea de a lucra în câteva companii de profil în care a ocupat poziții de la proiectant, la desenator tehnic sau șef proiect. În parcursul său profesional, el și-a dezvoltat atât cunoștințele de proiectare, cât și cele de leadership și comunicare. Astfel, a dobândit expertiza și cunoștințele necesare în organizarea echipelor, comunicarea cu clienții, rezolvarea problemelor, planificarea și implementarea planurilor de acțiune. El asigură managementul firmei în calitate de administrator.

Ideea Tiny GETAWAY s-a născut din dorința de a oferi clienților ceva nou. Astfel, Szakacs Botond propune spre închiriere mai multe tiny house-uri, atât pentru turiști, cât si pentru persoane juridice. Ideea lui a apărut după analiza pieței de închiriere a spațiilor mobile din România. Pe scurt, el a observat o nevoie în creștere în ceea ce privește soluțiile temporare de găzduire (căsuțe din lemn, rulote, chioșcuri) atât din partea companiilor cu activități în mai multe orașe sau județe, cât și din partea cuplurilor care preferă petrecerea timpului liber în natură sau călătorind.

În primul rând, afacerea se adresează celor care sunt dornici de o evadare de la rutina zilnică. Printre aceștia se numără și generația Y care pune mare accent pe protejarea naturii, sustenabilitate și le place să își petreacă timpul liber aproape de natură. Tiny GETAWAY le permite acest lucru asigurându-le tot confortul necesar unei asemenea escapade. În al doilea rând, viziunea din spatele Tiny GETAWAY este de a deveni cel mai apreciat furnizor de locuințe sau spații de birouri mobile din România. Botond și-a asumat misiunea de a îmbunătăți confortul temporar al clienților, fie că e vorba de timpul petrecut la serviciu, fie că e vorba de timpul petrecut în vacanță.

Printre principalele atuuri pe care le are Tiny GETAWAY față de concurenții săi sunt experiența în domeniu, designul atrăgător al căsuțelor, profesionalismul si unicitatea serviciilor oferite.

Căsuțele mobile pot fi închiriate de către 1 și până la 6 persoane, iar o noapte costă aproximativ 100 de euro. Botond prevede să achiziționeze 4 case în al doilea an de activitate, iar apoi până la 10 în cel de-al patrulea an. Întreținerea și reparațiile vor fi asigurate de către firmă și vor fi incluse în prețul de închiriere. Transportul și instalarea căsuțelor va fi asigurat de către o firmă externă, specializată, alături de personalul propriu.

Mai multe detalii aflați pe site-ul firmei http://getawaytransylvania.com/ sau pe pagina Facebook https://www.facebook.com/getaway.transylvania/

X