Afacere din pasiune: Povestea SWEET-LIFE BY MARIA

Maria este o tânără antreprenoare care a avut curajul necesar să demareze o afacere și cu ajutorul Metodica, a reușit să obțină finanțare prin programul Start-Up Nation.

Care este povestea Sweet-life by Maria ?

Sweet-life by Maria a fost înființată în iunie 2017, din dorința de a transforma pasiunea într-o sursă de venit. Din copilărie îmi plăcea să inventez și să decorez deserturi, iar acum 4 ani m-am hotărât să mă concentrez în totalitate în această direcție și să fac ceea ce iubesc să fac. Combinația este perfectă.

Acum, Maria este cunoscută pentru torturile care aduc zâmbete pe chipul celor care le primesc.

De ce este Maria un exemplu și o alegere bună pentru tortul de la ocazia ta specială?

Ofer produse de cea mai bună calitate, cu ingrediente și gust cât mai apropiate de cele făcute în casă, dar cu o tentă modernă, evitând în totalitate metoda obișnuită folosită în cofetării, de a obține deserturi din prafuri. Pun mare accent în aceeași măsură și pe aspectul exterior, și doresc să îmi surpind plăcut clienții de fiecare dată. Zâmbetul sărbătoriților și în special bucuria copiilor atunci când își văd tortul este cea mai de preț răsplată pentru munca mea.

Mai multe despre Maria și afacerea ei cu torturi și prăjituri puteți găsi pe pagina de Facebook Sweet Life by Maria și interviul integral disponibil aici Interviu Sweet Life by Maria

Cu ajutorul finanțării, Maria a reușit să achiziționeze echipamente specifice pentru o cofetărie profesională și să dezvolte ideea ei de afaceri.

Tu ce echipamente ai nevoie pentru afacerea ta? Contactează-ne și te putem ajuta să obții finanțarea dorită pentru afacerea la care visezi!

X