Povestea Smash Studio

Smash Studio este un studio de creație cu sediul în Cluj-Napoca pasionat de design grafic, design interior și ilustrație. Creat în 2017, studioul se adresează tuturor, de la nivel corporativ sau nivel startup, până la individual. Studioul propune idei vizuale moderne care au un impact pozitiv asupra spațiilor publice și private.

Prin studioul său, Roman Andrei, dorește să aducă un impact vizual plăcut, atât online cât și offline. El consideră că este esențial să fii înconjurat de mărci puternice și vizual estetice. Principalele practici ale studioului sunt proiectarea grafică, ilustrația, picturile și comercializarea. Oferă pachete complete de servicii în funcție de cerințele și nevoile clienților.

Studioul de creație este situat în centrul Clujului. Acesta încercă să reproducă prin spațiul propriu atmosfera și modul în care echipa își desfășuară activitatea zilnică.

Smash Studio este o echipă nouă care dorește să contribuie la transformarea vizuală a spațiului public și a spațiului digital. Sunt hotărâți și doritori să ofere toată implicarea în proiectele pe care le derulează.

Roman Andrei este tânărul antreprenor cu o viziune inedită iar prin munca sa, cu ajutorul Smash Studio, împreună cu angajații săi își propun să ne aducă idei și tehnici noi de graphic design, implementându-le în diferite domenii incepând cu fashion până la product design și interior design

X