Povestea Private Siara Concept

Alina-Niculina Milașan este administratorul firmei Private Siara Concept ce a luat naștere din pasiune. Ideea a apărut odată cu venirea primul copilaș în famile. Necesitatea modificării hainelor, dar și imaginația cu care acestea se pot realiza, precum și crearea anumitor ținute pentru copii, ne-au facut să concretizăm această idee prin crearea unui atelier de producție. La această motivație se adaugă și un volum de consum mare la hainele pentru copii, având în vedere faptul că îmbrăcămintea le rămâne mică imediat și trebuie cumpărată alta. Astfel, afacerea produce în serie și la comandă, articole de îmbrăcăminte pentru copii (compleuri botez, compleuri pentru fete și băieți, body-uri set sau body-uri personalizate, rochii, tricouri, costume speciale personalizate) cu vârste cuprinse între 0-14 ani, utilizând echipamente tehnologice de ultimă generație care să facă diferența

Misiunea pe care și-o propune firma Private Siara Concept este producerea și comercializarea de haine pentru copii de cea mai bună calitate cu scopul adaptării permanente la cerințele clienților. Oferă o gamă diversificată de hăinuțe pentru copii, pe placul proaspeților părinți a căror nevoi sunt cunoscute îndeaproape. Se dorește așadar conturarea unei imagini pe piață în care cumpărătorii să se regăsească și să se bucure de calitate, încredere și corectitudine în raportul calitate-preț.

Viziunea firmei este să devină prima opțiune la nivelul nevoilor cumpărătorilor de a achiziționa hăinuțe pentru copii produse local în atelier, atât pe piața locală din zona Florești, municipiul Cluj-Napoca, cât și pe piața județeană și regională.

X