Povestea Physiokinetic Group Ara

Physiokinetic Group Ara SRL își propune să ofere servicii de sănătate umană din domeniul fizioterapiei, kinetoterapiei, masajului medical și din alte domenii (recuperare fizicalkinetic, electroterapie, laserterapie, terapie cu ultrasunete, magneodiafluxul, kinetoterapie, masaj terapeutic), utilizând echipamente tehnologice de ultimă generație.

Ideea afacerii s-a născut din dorința celor 3 asociați Chirlejan Răzvan-Rareș, Chirlejan Cristinel-Adius, Pantiș Flaviu-Andrei de a profesa liberal și a pune în practică cunoștințele dobândite în acest domeniu al fizio-kinetoterapiei, precum și din dorința de a dezvolta acest domeniu în orașul natal, Bistrița. Astfel, toți cei trei asociați ai firmei au o vastă experiență în domeniul fiziokinetoterapiei cât și în recuperare medicală, o experiență de peste 10 ani dobândită prin cursuri de specializare continuă cât și prin lucrul efectiv cu pacienții cu diferite diagnostice, tulburări și deficiențe dintr-un spectru larg de specialități medicale (eg. Ortopedie, neurologie, neurologie pediatrică, reumatologie, etc).

Misiunea pe care și-o propune firma este de a oferi clienților garanția unor servicii de calitate în acest domeniu al fizio-kinetoterapiei, realizate în cele mai bune condiții, cu aparate moderne, de ultimă generație, cu personal înalt calificat, cu mare experiență profesională în domeniu.

Viziunea firmei este să devină prima opțiune în domeniul fizio-kinetoterapiei și recuperării medicale pe piața locală a municipiului Bistrița, pe piața județeană și regională.

X