POVESTEA DE SUCCES CONSTRUITĂ DE SZÁSZ-BALÁZS KINGA ȘI NATURADENT

Szász-Balázs Kinga este medic dentist cu o experiență în domeniu de mai bine de 7 ani. Prin participarea la proiectul Start-up Urban, by Metodica, Kinga a reușit să obțină finanțarea necesară pentru a-și deschide propriul cabinet de medicină dentară, Naturadent, în Odorheiu Secuiesc, din județul Harghita.

Natura Dent își propune sa ofere servicii stomatologice de natură generala, la înalte standarde profesionale, utilizând echipamente tehnologice de ultima generație care sa facă diferența în fața concurenților de pe piața locală. Ea a observat o nevoie pe această piață deoarece sunt mulți pacienți din zonele apropiate orașului, precum și pacienți din străinătate care vin acasă pentru tratamente care se confruntă din păcate cu perioade lungi de așteptare. De asemenea, ea a observat faptul că multe cabinete stomatologice nu acordă atenția necesară asupra prevenției, ori, un tratament stomatologic nu trebuie să fie o traumă pacienților. Astfel ea dorește să ofere clienților o experiență cât mai plăcută, să pună accent pe păstrarea dinților naturali, de unde vine și numele firmei, Naturadent. În plus, cabinetul dorește să reducă timpul de așteptare prin programări precise.

Cabinetul este dotat cu echipamente performante, de ultimă generație pe care nu le-ar fi putut achziționa fără ajutorul finanțării obținute. Echipa este compusă de Kinga, în calitate de manager și medic dentist și o asistentă. Misiunea lor este de a crește nivelul de sănătate orală a comunității în cadrul căreia funcționeză. Acest scop poate fi atins doar printr-un nivel maxim de profesionalism din partea lor. Nu se poate vorbi despre profesionalism fără a fi curent cu ultimele tehnici și descoperiri în domeniu, astfel pentru a-și îndeplini misiunea, este importantă formarea continuă şi perfecţionarea în domeniu.

Serviciile prestate de NaturaDent ajută la prevenirea şi tratarea dinţilor. Astfel, toate acțiunile cabinetului converg la creșterea accesului la îngrijirea dentară folosind echipamente de ultimă generație și fără durere.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina Facebook sau site-ul firmei https://www.facebook.com/naturaden/ sau http://naturadent.ro/

X