Povestea Moonlab Media

MOONLAB MEDIA SRL furnizează servicii de producție video evenimente, video de prezentare serviciu, prezentare firmă, zonă turistică, prezentare aplicații, spoturi video (inclusiv orientate pentru platforme sociale), filmări aeriene cu drona, producții de tip timelapse, producții grafice animate. Pentru prestarea serviciilor se utilizează echipamente de ultimă generație.

Ideea de afacere a pornit din pasiunea comună a acționarilor Grecu Vasile Cristian și Câmpean Dan Sorin, absolvenți de Specializare Foto - Video si prelucrarea digitală a imaginii. Experiențele anterioare individuale și comune au determinat înființarea unei societăți comerciale în domeniul producției video, susținută mai ales pe ideea că serviciile oferite de MOONLAB MEDIA SRL se diferențiază de cele ale altor firme asemănătoare din domeniu prin o abordare mai artistică a proiectelor și o viziune integrată asupra întregului proiect, privit și din punct de vedere artistic.

Misiunea pe care și-o propune firma este de a oferi clienților garanția unor servicii de producție video de calitate, realizate în cele mai bune condiții, cu echipamente moderne, de ultimă generație, cu personal înalt calificat, cu experiență profesională în domeniu.

Viziunea firmei este să devină prima opțiune în domeniul serviciilor de producție video pe piața locală a municipiului Cluj Napoca.

De ce să alegem MOONLAB MEDIA?

  • Raportul calitate preț- serviciile oferite au un grad calitativ foarte ridicat. Produsele finite sunt realizate cu utilizarea unor echipamente tehnologice profesionale de ultimă generație care vor asigura o foarte bună calitate a imaginii. De asemenea viziunea artistică conferită de studiile de specialitate ale angajaților vor asigura un produs inovativ și unicat pentru fiecare client în parte.
  • Studii de specialitate - ambii angajați au studii superioare în domeniul producției video și grafică ceea ce va asigura un produs finit de calitate realizat de profesioniști.X