Povestea Magic All Pets

Balázs Ildikó este fondatoarea și proprietara salonului de cosmetică canină Magic All Pets, din Gheorgheni, județul Harghita. Ea ne mărturisește că acesta era visul ei de mult timp, iar ideea de start-up a luat naștere atât din pasiune, cât și nevoie. În 2007, ea a primit în cadou un pudel mic, moment din care a fost nevoită să deprindă tainele toaletării deoarece cu greu găsea un salon de groomer. Astfel, ea a urmat cursuri în Ungaria, dat fiind faptul că în România încă nu era recunoscută meseria de cosmetică canină. Din luna aprilie 2016, Ildikó lucrează cu normă întreagă în domeniul cosmeticii canine la întreprinderea individuală a fiicei sale. Acest lucru i-a permis să câștige experiența necesară pentru a gestiona propria sa întreprindere.

Grooming Salon sau Magic All Pets este un salon care apare datorită importanței acordate animalelor de companie. Întrucât aspectul fizic este important atât pentru oameni, cât și pentru câini, acest salon acordă servicii de cosmetică canină și tratament de calitate superioară. Ildikó a observat că în oraș, cât și în satele înconjurătoare, există o nevoie tot mai mare de îngrijire a câinilor, în special în cazul speciilor de rasă pură, care sunt duși la expoziții de către deținătorii de patrupezi. Toate astea au contribuit la ideea creării unui salon dotat cu echipament inovator.

Salonul propune o serie largă de servicii patrupezilor, fiind totodată dotat cu cele mai eficiente și inovatoare echipamente. Serviciile de îngrijire generală cuprind spălatul, tunsul, trimarea, tăiatul de unghii, curățarea de urechi, a ghearelor, pernuțelor și glandelor perianale. Scopul serviciilor oferite nu este doar estetic, dar mai important, sănătatea și bunăstarea patrupezilor. Astfel, cosmetizarea specială, îngrijirea regulată și de calitate este importantă pentru confortul câinelui.

Echipa salonului este formată din specialiști cu experiență care se specializează pentru a oferi cele mai bune servicii. Înainte de orice tratament, echipa se consultă cu clienții pentru a evalua cât mai bine exigențele și așteptările acestora. Propunerile referitoare la tratament se fac pe această bază, cât și în funcție de rasa și obiceiurile câinelui.

Față de concurenții salonului, Magic All Pets oferă servicii noi precum detartrajul dinților cu ultrasunete fără anestezie sau sedare, hidro și ozonoterapie, un fel de spa pentru patrupezi.

X