Povestea Iberostar

Budai Hunor, din județul Covasna, Municipiul Sfântu Gheorghe a dezvoltat o pasiune pentru mașini încă din copilărie. Trecând anii, de la mașinuțe de plastic, a ajuns la mașinuțe din fibră de carbon, iar în cele din urmă să lucreze cu părinții săi la atelier, ceea ce l-a îndemnat să urmeze cursurile Facultății de Inginerie mecanică, cu programul de studiu Inginer mecanic. Astfel el a dorit să își înființeze un service auto și să lucreze cot la cot cu angajații săi.

Așadar prin proiectul Start-up Urban, by Metodica, Hunor a reușit să obțină fonduri nerambursabile pentru a înființa propria companie, Ibersostar SRL în Sfântu Gheorghe. El a reușit sa echipeze service-ul auto cu echipamente de ultimă generație pentru a oferi cele mai bune servicii din zonă. Viziunea firmei este de a deveni una dintre cele mai apreciate firme pe piața locală de ateliere auto, amenajat atât în interior cât și exterior, care oferă servicii punctuale și precise. Câteva dintre punctele tari ale companiei lui Hunor sunt echipamentele de ultimă generație, pachete avantajoase pentru clienții loiali și personal calificat cu experiență în domeniu.

Două mari categorii de activități sunt desfășurate în cadrul service-ului. Prima categorie este legată de revizia și verificarea periodică a autoturismelor, reparații cerute frecvent. A doua categorie de activități ține de reparații și diagnosticare compusă, de exemplu reparații de motor, transmisii, etc.

X