SZAKÁCS BOTOND ÉS A TINY GETAWAY SIKERTÖRTÉNETE

A Hargita megyei TINY GETAWAYa megszokottól eltérő élményt nyújt: mobilházakat vagy akár mozgó irodákat kínál bérlésre. Botond a kolozsvári Műszaki Egyetem, Építőmérnöki Karán végzett. Tanulmányai befejezése után lehetősége volt néhány, szakterületén tevékenykedő cégnél dolgozni, ahol tervezői, műszaki rajzolói, és projektvezetői pozíciókat töltött be. Pályafutása során egyaránt fejlesztette tervrajzkészítő ismereteit, és vezetői-kommunikációs készségeit is. Ezáltal kellő tapasztalatra és szakértelemre tett szert a csapatok megszervezésében, az ügyfelekkel való kapcsolattartásban, problémamegoldásban, valamint az akciótervek elkészítésében és kivitelezésében. Ügyvezető minőségben, Botond foglalkozik a cég menedzsmentjével.

Valami újat szerettek volna nyújtani a klienseknek: így született meg a Tiny GETAWAY alapgondolata. Szakács Botond bérlésre kínál több ’tiny’ házacskát turisták és jogi személyek számára egyaránt. Ötlete akkor született, amikor piackutatást végzett a romániai bérelhető mobil helyiségekről.

Röviden, növekvő igényt fedezett fel az ideiglenes vendégfogadói megoldásokra (faházikók, lakókocsik, butikok) olyan cégek részéről, amelyek több városban vagy megyében folytatják tevékenységüket, ugyanakkor párok részéről is, akik szeretik a természetben, utazással tölteni szabadidejüket.

A vállalkozás elsősorban azokat célozza meg, akik szeretnének kiszabadulni a hétköznapok rutinjából. Ide tartozik az Y generáció is, akik nagy hangsúlyt fektetnek a környezetvédelemre, a fenntarthatóságra, és szabadidejüket szeretik természetközelben tölteni. A Tiny GETAWAY lehetővé teszi ezt számukra, biztosítva a szükséges kényelmet egy ilyen kiruccanáshoz. Ugyanakkor a Tiny GETAWAY hátterében álló elképzelés, hogy Románia legnagyobb mobil lakóház- és irodahelyiség forgalmazói lehessenek. Botond azt a küldetést vállalta, hogy magasfokú kényelmet biztosít ügyfeleinek, legyen szó a munkahelyen töltött időről, vagy vakációzásról.

Az Tiny GETAWAY fő erősségei konkurenseivel szemben a szakterületen szerzett tapasztalat, a gyors szolgáltatásnyújtás, a kisházak stílusos tervezése, és a felkínált professzionális és egyedi szolgáltatások.

A mobil házikók 1-6 személyt fogadhatnak, egy éjszaka megközelítőleg 100 euróba kerül. Tevékenységük második évében, Botond további 4, a negyedik évre pedig 10 ház megvásárlását tervezi. A karbantartást és javításokat a cég biztosítja, és ezeket tartalmazza a bérleti díj. A házikók szállításával és felszerelésével egy külső, szakértő cég foglalkozik, a vállalat saját munkatársaival együtt.

További részleteket találhatnak a cég honlapján: http://getawaytransylvania.com/, vagy Facebook oldalukon: https://www.facebook.com/getaway.transylvania/.

X