MARTON SZABOLCS ÉS A NITARON SIKERTÖRTÉNETE

Marton Szabolcs Kézdivásárhelyen, Kovászna megyében él. A Brassói Transilvania Egyetem Villamosmérnöki és Számítógépek Karán folytatta tanulmányait, angol nyelven, ahol később elvégezte a Programozó mesterképzést is. Néhány évig programozóként dolgozott egy helyi cégnél, 10 éve pedig pályát váltott, és tervezőként kezdett el dolgozni egy vállalatnál, amely stancoló formákat gyárt a csomagolóipar számára. Az itt szerzett tapasztalatai során felfedezett egy sor olyan igényt, amelyek még nincsenek lefedve a piacon, és meglátta a bennük rejlő üzleti lehetőséget.

Marton jelentkezett a Metodica Start-up Urban projektjére, és a csomagolástervező cégre vonatkozó üzleti terve megközelítőleg 39 000 eurós támogatást nyert. Korábbi munkáltatójával is együttműködésben áll, ahonnan megbízásainak több mint 50%-a érkezik. Tízéves szakmai tapasztalata során sikerült megismernie a romániai csomagolásgyártó cégek 60-70%-át, ami lehetővé tette számára, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljon fel, amelyek nagyban megkönnyítik az ügyfelek munkáját. Marton vállalkozása dobozok vagy stancoló formák gyártásával foglalkozó cégeket céloz meg. Az ügyfelek másrésze többségükben romániai székhelyű kisebb csomagolásgyártók.

A performáns szoftver és az online tér felé történő orientálódás számos fejlődési lehetőséget eredményezett a cég számára. A Nitaron projekttervei digitálisan készülnek. Az általuk használt szoftver 3D-s előnézeteket generál, amely lehetővé teszi a kliens számára, hogy egészben láthassa a dobozt, vagy akár szétszedve vagy kinyitva is.

A cég sokféle dobozt tervez a játékoktól elkezdve, az élelmiszereken, csokoládén át a csapágyak, csavarok és más ipari alkatrészekig.

További részletekért keresse fel a cég Facebook oldalát:https://www.facebook.com/NitaronDesign/?hc_ref=ARSR-h7KurUdEIVKWeyjtLQvwN3AyV-uPUdsUM6KzzzDxhkiQAG3svuO_v2XyZ7OzqU&ref=nf_target&__tn__=kC-R

X