SZÁSZ-BALÁZS KINGA ÉS A NATURADENT SIKERTÖRTÉNETE

Szász-Balázs Kinga egy több mint hétéves tapasztalattal rendelkező fogorvos. A Metodica Start-up Urban projektjében való részvétele által sikerült elnyernie a szükséges támogatást, hogy megnyithassa saját fogorvosi rendelőjét, a Naturadent-et, Székelyudvarhelyen, Hargita megyében.

Az általános fogorvosi szolgáltatásokat kínáló Naturadent, magas szakmai színvonala, a legkorszerűbb technológiai felszereltsége révén kiemelkedik versenytársai közül a helyi piacon. Kinga észrevette, hogy ezen a piacon sok páciens érkezik a környező településekről, ugyanakkor vannak olyan kliensek is, akik külföldről térnek haza egy kezelésre, de hosszú várólistákkal találják magukat szemben. Továbbá feltűnt neki, hogy túl kevés fogászati rendelő szentel kellő figyelmet a megelőzésnek, és úgy tartja, egy fogászati kezelés nem kell hogy traumát jelentsen a páciensnek. Ezért minél kellemesebb élményt szeretne nyújtani klienseinek, a fogak természetességének megőrzésére fektetve a hangsúlyt, innen is ered a cég neve: Naturadent. Emellett, az időpontok pontos ütemezésével szeretné csökkenteni a várakozási időt.

Rendelőjét korszerű, kiváló teljesítményű felszerelésekkel látta el, amely a támogatás segítségével valósulhatott meg. A csapatot Kinga alkotja, ügyvezető és fogorvos minőségben, valamint egy asszisztensnő. Küldetésük a helyi közösség orális egészségi szintjének növelése. E cél eléréséhez maximális professzionalizmusra van szükség részükről. Professzionalizmusról pedig nem beszélhetünk a legújabb technikákkal és felfedezésekkel való lépéstartás nélkül, ezért, nagyon fontosnak számukra a folyamatos szakmai fejlődés és önképzés.

A NaturaDent által kínált szolgáltatások segítenek a fogak kezelésében, és a megelőzésben. Ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy a fogak ápolása elérhetőbbé váljon mindenki számára. Céljuk, fogorvosi rendelői vállalkozásként, hogy megteremtsék a szükséges bevételt az alkalmazottak folyamatos fejlődéséhez, és ahhoz, hogy fenntarthassák a korrekt és normális működéshez elengedhetetlen szervezettséget.

További információkat találhatnak a cég Facebook oldalán: https://www.facebook.com/naturaden/ vagy weboldalukon: http://naturadent.ro/

X