BALÁZS ILDIKÓ ÉS A MAGIC ALL PETS SIKERTÖRTÉNETE

Balázs Ildikó az alapítója és tulajdonosa a Magic All Pets kutyakozmetikai szalonnak, Gyergyószentmiklósón, Hargita megyében. Ildikó elárulta, hogy régi álma volt ez, a start-up ötlete pedig egyaránt született szükségből és szenvedélyből is. 2007-ben, amikor ajándékba kapott egy kis uszkárt, magának kellett felfedeznie a kutyaápolás rejtélyeit, mivel a környéken nem talált kutyakozmetikát. Magyarországon vett részt képzéseken, ugyanis Romániában akkor még nem volt elismert ez a szakma. 2016 áprilisától kezdve Ildikó főállásban dolgozik kutyakozmetikusként, a lánya vállalkozásánál. Innen szerzett hozzá tapasztalatot, hogy saját vállalkozást indítson.

A Grooming Salon vagy Magic All Pets a házikedvencek iránti odafigyelésből született. Mivel a külső fontos mind az embereknél, mind pedig a kutyáknál, ez a szalon csúcsminőségű kezeléseket és kutyakozmetikai szolgáltatásokat kínál fel. Ildikó észrevette, hogy a városban, és a környező falvakban is, egyre növekszik az igény a kutyák ápolására, különösen a fajtiszták esetében, akiket kiállításokra visznek a gazdáik. Ez adott ötletet egy innovatív felszereltséggel rendelkező szalon létrehozásához.

A szalon a szolgáltatások széles választékát biztosítja a négylábúak számára, ugyanakkor rendelkezik a leghatékonyabb és legkorszerűbb eszközökkel. A teljeskörű kozmetikázás magába foglalja a következő szolgáltatásokat: mosás, nyírás, trimmelés, körömvágás, a fülek, karmok, tappancsok, és bűzmirigyek tisztítása. A felkínált szolgáltatások célja nemcsak az esztétikus megjelenés, hanem – ami még fontosabb – a négylábúak egészsége és jó közérzete. Ezért, a különleges kozmetikázás, a rendszeres és minőségi ápolás, nagyon fontos szerepet játszik a kutyák kényelmében.

A szalon munkatársai tapasztalt szakértők, akik folyamatosan képzik magukat annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassák. A kezelés megkezdése előtt, a csapat egyeztet az ügyféllel, hogy minél átfogóbb képet kaphasson az igényekről, elvárásokról. Ezek ismeretében, valamint a kutya fajtájának, és szokásainak függvényében tesznek javaslatokat a kezelésre.

A konkurensekkel szemben, a Magic All Pets innovatív szolgáltatásokat is felkínál, mint például az altatás vagy bódítás nélkül végzett ultrahangos fogkő-eltávolítás, a hidro- és ózonterápia, amely egyfajta SPA a kis vendégeknek.

X