BUDAI HUNOR ÉS AZ IBEROSTAR SIKERTÖRTÉNETE

A kovászna megyei, sepsiszentgyörgyi Budai Hunort már gyerekkora óta érdeklik az autók. Az évek során a műanyag kisautókról áttért a fémekre, azt követően pedig elkezdett dolgozni a szülei műhelyében, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy később a Mérnöki Kar Gépészmérnöki szakirányán végezze tanulmányait. Autószerelő műhelyt akart nyitni, ahol együtt dolgozhat az alkalmazottjaival.

A Metodica Start-up Urban projektje által Hunornak sikerült vissza nem térítendő támogatást szereznie a saját cége megalapításához: ez az Ibersostar SRL, Sepsiszentgyörgyön. Így elláthatta az autószerelő műhelyt a legkorszerűbb eszközökkel, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassa a környéken. A cég terve, hogy az első helyen legyen a környékbeli gépkocsi-szerelő műhelyek között, kívül-belül jó felszereltséggel, pontos és precíz szolgáltatást kínálva. Hunor cégének erősségei között vannak a korszerű eszközök, előnyös szolgáltatás-csomagok a hűséges ügyfelek számára, és tapasztalt, szakképzett munkaerő.

Az autószerviz tevékenységi köre két kategóriára osztható. Az első kategóriába tartozik a gépjárművek időszakos műszaki vizsgálata, és a gyakran igényelt javítások. A másik tevékenység-kategória az összetett gépjármű-diagnosztikát és javításokat foglalja magába, mint például a motor, sebességváltó, stb. javításai.

X