HENRIETA ÉS A HEBO TRAILERS SIKERTÖRTÉNETE

A Hebo Trailers egy Romániában innovatív cég szeretne lenni, amely „tiny” házikók és mobilházak számára gyártana speciális utánfutókat. Henrieta Sabău Kolozsváron szerzett diplomát Európai Tanulmányok Szakon, és tanulmányai befejeztével hosszabb ideig dolgozott értékesítőként két nagy cégnek Dubai-ban. Hazatérése után, elfogadta a kihívást, hogy az Eco Tiny House értékesítési igazgatója legyen, amely egy mobilházakra szakosodott kisvállalkozás Csíkszeredában. A kisház-gyártó cégnél jelenleg értékesítési menedzserként dolgozik, ahol sok tapasztalatot és vezetői készséget szerzett.

A Hebo Trailers alapgondolata a romániai „tiny house”-piac problémáit felismerve született meg. Henrieta, terméke során, megoldást javasol ezekre a nehézségekre. Első sorban, felhívja a figyelmet arra, hogy Romániában nem létezik olyan gyártó, amely a mobilházak számára készít utánfutókat, amely nagyon hosszú szállítási időt eredményez, és korlátozott választási lehetőségeket. Egy másik problémát képvisel az európai megfelelőségi tanúsítvány hiánya, ami azt jelenti, hogy Romániában csak egyedi jóváhagyásokat adhatnak ki. Azaz, egy Romániában vásárolt utánfutót nem lehet más országban bejegyeztetni.

Mindezekre megoldást nyújt a Hebo Trailers. A cég megalapítását az az ötlet vezérelte, hogy pótolni kell a hiányt a romániai és kelet-európai piacon, a Start-up Urban – Városi vállalkozás az ország közepén európai uniós projekt támogatásával, a szakmai kezdet biztosítva volt. A vállalat alapjait a magas minőség és rövid szállítási idő képezi. A termékek minőségét a holland Vlemmix utánfutó-gyártó cég garantálja, szakértő szerelő csapatuk és a saját szállító-flottájuk felel a gyors szolgáltatásért, ezáltal ötvözve a nyugati minőséget a helyi értékekkel. Fő termékeik a mobilházak számára készült utánfutók, a hajók és csónakok, gépek, berendezések és más kereskedelmi termékek szállítására használt utánfutók. Valamennyi utánfutó rendelkezik európai megfelelőségi tanúsítvánnyal (COC).

A termékek magas minőségű, egyenes platformú utánfutók, amelyek különböző méretekben kaphatók, 3500 kg tömeget bírnak el, áruk pedig modellenként eltérő.

Henrieta csapata egy ügyvezetőből, aki értékesítéssel és marketinggel foglalkozik, valamint két szakképzett hegesztő munkásból áll.

X