BATÓ KATALIN ÉS A FOGTÜNDÉR SIKERTÖRTÉNETE

Bató Katalin az alapítója a FOGTÜNDÉR fogászati rendelőnek Szentegyházán, amely egy kisváros a Hargita hegység idegenforgalmi zónájában. Katalin Marosvásárhelyen és Kolozsváron végezte fogorvosi tanulmányait. 2013-tól egy marosvásárhelyi fogorvosi rendelőben dolgozott.

Azért indítana saját vállalkozást, hogy hazatérhessen, és ott dolgozhasson a szakmában. Rendelőjében a leendő klienseknek magas színvonalú, professzionális fogászati kezeléseket szeretne nyújtani, a legújabb generációs gépek és felszerelések segítségével.

Az általa megcélzott piaci szegmens Szentegyháza és környéke, különös tekintettel a 18 év alatti gyerekekre, a helyi felnőttekre és a külföldön dolgozó személyekre, akik hazajárnak kezelésekre. A Marosvásárhelyen szerzett tapasztalatai alapján felismerve a növekvő igényt, Katalin eldöntötte, hogy szeretne ingyenes szolgáltatásokat nyújtani az egészségbiztosítással rendelkező gyerekek számára.

A megalapított rendelő professzionális általános fogorvosi szolgáltatásokat biztosít, utolsó generációs, modern gépekkel. A felnőttek és gyerekek számára kínált szolgáltatások között találhatunk: megelőzést, tömést, gyökérkezelést, foghúzást, rögzített és mozgatható protéziseket, fogfehérítést, fogkő-eltávolítást, digitális radiológiai képalkotást.

Versenytársaival szemben előnyt jelent, hogy Katalin felszerelte rendelőjét egy digitális röntgenkészülékkel is. Ami a jövőbeni terveit illeti, szeretné a felkínált szolgáltatások közé felvenni a fogszabályozást is, egy szakorvos segítségével, valamint hétvégi sürgősségi ellátást is.

Vállalkozásáról többet megtudhatunk Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/pg/Fogtunder.Szentegyhaza/photos/?ref=page_internal

X