TAMAS SPRENCZ ÉS A CUBA CAFE BAR SIKERTÖRTÉNETE

Tamas Sprencz a csíkszeredai, Hagita megyei Cuba Cafe Bar alapítója. A Metodica Start Up Urban projektje keretén belül egy olyan kávézó-bár létrehozását álmodta meg, ahol helyben készült, azonnal fogyasztható italokat szolgálnak fel a vendégeknek. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik e téren, 4 évig töltött be vezető pozíciót egy hasonló területen tevékenykedő vállalkozásban, amely valójában nagy szerepet játszott abban a döntésében, hogy saját vállalkozását elindítsa.

A Cuba Cafe Bar SRL a környéken egyedülálló környezettel várja klienseit, akiknek egy speciálisan kialakított ital-fogyasztási teret alakít ki, indusztriális/loft stílusú kinézettel és minőségi termékkínálattal. Csíkszereda megyei jogú városban 51 italszolgáltató vállalkozás található. Így a lakosság (potenciális kliensek) viszonylatában, helyi szinten minden kávézóra 764 személy jut. Erre az információra alapozva, Tamas úgy véli, hogy egy növekvő városnak szüksége van ilyen típusú létesítményekre.

A Cuba Cafe Bar SRL mögött álló elképzelés egy megfelelően felszerelt kávézó-bár létrehozása volt, amely kiváló minőségű italszolgáltatásával, helyi szinten a kliensek elsőszámú választása lesz. Ez a cél megvalósítható: az italok személyre szabásával a kliensek igénye szerint, a termékskála sokszínűségével, és a tevékenységi kör kiszélesítése által.

A Cuba Cafe Bar SRL egy különleges kialakítású teret biztosít vendégeinek az italok fogyasztására, amely megfelelő a szabadidő eltöltésére, ugyanakkor formálisabb keretet is nyújthat például egy üzleti megbeszélésnek. Az italokat gondosan választják ki, szem előtt tartva azok igényeit is, akik cukorbetegséggel vagy laktózérzékenységgel élnek.

További információkért keresse fel Facebook-oldalukat: https://www.facebook.com/cuba.caffe.9

X