Povestea Hot Pixel

Costin Nicolae Lăzărescu este unic asociat al Hot Pixel Studio – specializat în fotografia comercială, având la bază fotografia de produs, cu toate subdomeniile conexe necesare acestui domeniu: Fotografie creativă de produs, Fotografie descriptivă, Fotografie conceptuală și contextuală, Fotografie cu modele umane.

Experiența și educația vizuală îi asigură succesul în multitudinea de domenii în care fotografia de calitate a devenit obligatorie: fotografie culinară, fotografie de produs alimentar, fotografia industrială și tehnică, fotografie de arhitectură completată prin realizarea de tururi virtuale si fotografie aeriană de exterior, fotografie de modă, ședințe foto pentru realizarea de portofolii personale, fotografii cu caracter privat și fotografii de eveniment corporate, evenimente sportive, simpozioane și conferințe sau fotografii pentru evenimentele de familie.

HOT PIXEL STUDIO SRL își propune să ofere o gamă variată de servicii fotografice adresate persoanelor fizice și juridice. Diversificarea tipologiilor de servicii fotografice oferite se bazează mai ales pe diversitatea sectoarelor economice prezente la nivelul Municipiului Cluj Napoca, diversitatea acestor servicii datorându-se potențialului economic în creștere al Municipiului Cluj Napoca.

Misiunea pe care și-o propune firma este de a oferi clienților garanția unor servicii fotografice de calitate, realizate în cele mai bune condiții, cu aparate moderne, de ultimă generație, cu personal înalt calificat, cu mare experiență profesională în domeniu.

Viziunea firmei este să devină prima opțiune în rândul clienților care doresc pachete de servicii fotografice originale, care să le confere amintiri de calitate persoanelor fizice, simultan cu definirea unei imagini de impact a produselor/serviciilor clienților persoane juridice. atât pe piața locală a municipiului Cluj-Napoca, cât și pe piața județeană și regională.

X