Povestea Hint Point

Alexandru Șerban este un tânăr antreprenor ca cărui idee de a începe o firmă de print a apărut în urma experienței de peste 4 ani și experienței acumulată de-a lungul timpului la locurile de muncă anterioare în agenții publicitare. Prin acumularea de cunoștințe tehnice și practice, precum și din interacțiunile cu clienții, s-a născut oportunitatea inițierii unei afaceri în domeniul tipăririi de diverse produse cu rol publicitar, decorativ, comercial și mixt. Produsele HINT POINT reprezintă un produs diferit și inovativ, avantajul calitativ al produselor o reprezintă versatilitatea aplicațiilor produselor tipărite digital față de cele tipărite clasic. Firma produce materiale tipărite în tiraje mici și mijlocii, atât pe hârtie cât și pe suport textil, tipărituri care pot fi folosite ulterior în producție publicitară, comercială și în cadrul decorațiunilor interioare.

Viziunea firmei HINT POINT SRL-D SRL este ca prin intermediul produselor oferite clienților să contribuie la dezvoltarea industriei de imprimare digitală ajungând printre cele mai relevante firme de imprimare digitala la nivel local si regional.

Misiunea firmei este realizarea de produse la calitate înaltă în acord cu exigențele clienților și cu tendințele noi de pe piață. Pe termen lung societatea își propune să devină un competitor real pe piața imprimării digitale și să se numere în primele opțiuni de cumpărare a clienților interesați.

X