Povestea Hebo Trailers

Hebo Trailers dorește să fie o companie inovatoare în România, care să producă trailere speciale pentru tiny house-uri sau căsuțe mobile. Absolventă de Studii Europene la Cluj, Henrieta Sabău a lucrat o bună perioadă de timp, după finalizarea studiilor, în domeniul vânzărilor la două mari companii din Dubai. Revenită acasă, a acceptat provocarea de a deveni director de vânzări pentru Eco Tiny House, o mică afacere din Miercurea Ciuc specializată în construcția de căsuțe mobile. Astfel, ea a câștigat experiență și calități de leadership datorită funcției actuale de manager de vânzări la o firmă producătoare de tiny house.

Ideea care stă in spatele Hebo Trailers a pornit în urma diferitelor probleme identificate pe piața de tiny house-uri în România. Henrieta, prin produsul ei, dorește să propună o soluție la aceste dificultăți. În primul rând, ea atrage atenția asupra faptului că în România nu există un producător specializat de trailere pentru căsuțele mobile, ceea ce implică termene de livrare foarte mari și lipsa mai multor opțiuni. O altă problemă identificată este lipsa certificatului de conformitate european, ceea ce înseamnă faptul că în România se fac doar omologări individuale. Deci trailerul cumpărat în România nu poate fi înregistrat în altă țară.

Așadar afacerea Hebo Trailers este soluția acestor probleme. Ideea de a crea această companie a apărut datorită deficitului ridicat pe piața din România și din Europa de Est, iar lansarea sa a fost susținută de un proiect european (Start-up Urban, Antreprenoriat în centrul țării) care are să asigure un început profesional. Bazele companiei au fost fondate pe profesionalism și eficiența la livrare. Calitatea produselor este garantată de producătorul de remorci Vlemmix din Olanda, iar serviciul rapid este oferit de echipa lor profesională de asamblare și de flota de transport proprie, combinând astfel precizia și calitatea occidentală cu valorile locale. Produsele principale sunt remorci pentru case mobile, remorci utilizate pentru transportul de bărci și nave și remorci pentru transportul de mașinării, utilaje și alte bunuri comerciale. Toate remorcile vin cu documente de conformitate europene – COC.

Produsul este o remorcă cu platformă dreaptă, de înaltă calitate, de diferite dimensiuni și poate suporta o greutate de 3500 de kilograme, iar prețul variază în funcție de produs.

Echipa ei este organizată de un administrator, care se ocupă de vânzări și marketing, cât și doi sudori calificați.

X