POVESTEA DE SUCCES CONSTRUITĂ DE BATÓ KATALIN ȘI FOGTUNDER

Bató Katalin este fondatoarea cabinetului dentar FOGTUNDER din Vlăhița, un orășel de munte din zona turistică din munții Harghitei. Katalin a efectuat studii de medicină dentară în orașele Târgu-Mureș și Cluj-Napoca. Din anul 2013, ea a lucrat la un cabinet dentar din Târgul-Mureș.

Ideea de a porni această afacere vine din dorința ei de a se întoarce acasă și de a profesa în domeniu. Astfel, prin acest cabinet ea dorește să ofere potențialilor clienți tratamente stomatologice de înaltă calitate la înalte standarde profesionale prin utilizarea ultimelor generații de aparate si echipamente.

Segmentul de piață țintit este orașul Vlăhița si împrejurimile, mai ales copiii sub 18 ani, adulții din localitate si cei care lucrează in străinătate dar care revin pentru tratamente. După experiența din Târgu Mureș și cunoscând nevoia în creștere, Katalin dorește să poată oferi servicii gratuite copiilor acoperite de CAS.

Prin firma înființată, cabinetul oferă servicii stomatologice generale la un nivel profesional superior cu aparate moderne, de ultima generație. Tratamentele oferite pentru adulți si copii includ: profilaxie, obturații, tratamente radiculare, extracții, protezări fixe si mobile, albire, detartraj, efectuarea filmelor radiologice digitale.

Ca și un mare avantaj față de concurență, Katalin și-a propus echiparea cabinetului cu un aparat radiografic digital. Ca planuri de viitor, ea dorește introducerea ortodonției în serviciile propuse cu ajutorul unui medic specialist, precum și introducerea serviciului de urgență in weekend.

Unde putem afla mai multe despre afacerea sa:

https://www.facebook.com/pg/Fogtunder.Szentegyhaza/photos/?ref=page_internal

X