Povestea Egregor Mobili

Egregor Design reprezintă o echipă de specialiști formată din arhitecți, designeri, artiști plastici și experți în execuție și producție de mobilier la comandă. Sunt o echipă creativă, inventivă, pasionată și dedicată muncii și clienților. Alături de cele înșiruite adăugăm și experiența echipei în domeniul 3D, oferind imagini virtuale fotorealistice. Serviciile pe care le oferă sunt următoarele:

  • Design de interioare – își consiliază clienții în alegerea finisajelor, a culorilor, a tapetului, a corpurilor de iluminat sau a obiectelor decorative. Pun la dispoziție relația de colaborare cu partenerii lor care se ocupă de finisajele interioare începând cu instalațiile sanitare, electrice, turnat șape, construcții din rigips, montaj gresie, faianță, zugrăveli, montaj tapet sau pardoseli din parchet. Proiectare și design de mobilier - realizăm imagini fotorealistice astfel încât clienții să poată vedea în acestea noua locuință cât mai aproape de realitate.
  • Producție de mobilier - după ce proiectul este gata, începe procesul tehnologic. Mobilierul personalizat intră în producție unde echipa îi acordă o atenție deosebită. Mobila la comandă se asambleaza și accesorizează cu feronerie Blum
  • Transport și montaj - când locuința e pregatită, echipa vine la montaj. Oferă transport și montaj gratuit pe teritoriul orașului Cluj-Napoca. De asemenea oferă garanție extinsă a mobilierului și anume 36 luni.
Viziunea: Unicul asociat al SC EGREGOR MOBILI SRL, Ardelean Dan Radu își propune încă de la începutul drumului să urmeze două principii pe care le va susține: creativitatea proiectelor articolelor de mobilier fabricate și calitatea produselor. Aceste două principii au determinat noul startup să mențină contactul cu ultimele noutăți de design, cu noile curente în industria de mobilă, participând la traininguri de specializare și la conferințe dedicate creației de mobilă la comandă. Fiindcă se dorește ca produsele oferite de EGREGOR MOBILI să își mențină calitatea cât mai mult pentru client, se investește permanent în tehnologie și în calificarea personalului.X