Povestea Dnd Royal Dream

După o experiență în domeniul hotelier, ideea afacerii s-a născut din dorința administratorului Decean Daniela Nicoleta, de a dezvolta o afacere de familie în domeniul panificației și patiseriei. Oportunitatea deschiderii unei unități de producție în domeniul alimentar – produse de patiserie și panificatie – a fost pusă în valoare în special de franciza sub marca DONUTERIE sub numele căreia Dnd Royal Dream SRL își desfășorară activitatea, dar și de potențialul zonei de implementare (punctul de lucru se află în incinta singurului centru comercial din Alba Iulia – Alba Mall).

Misiunea pe care și-o propune firma este de a oferi clienților garanția unor produse de panificație și patiserie de mare calitate, realizate în cele mai bune condiții, cu materie primă de calitate, utilizând aparate moderne de ultimă generație, cu personal înalt calificat.

Viziunea firmei este sa devină cea mai importantă unitate de producție în domeniul panificației și patiseriei din Municipiul Alba Iulia.

Care sunt „punctele tari” care te determina să crezi că vei avea succes?

localizarea afacerii: Avantajul major al afacerii noastre este faptul că punctul de lucru fix al afacerii este localizat în cel mai mare centru comercial din județul Alba – Alba Mall, care are peste 100 de magazine și este gazda a cel puțin 100 de evenimente pe an. Totodată, unitatea mobilă este amplasată la evenimentele organizate în spațiile din interiorul Cetății Alba Carolina, un obiectiv turistic vizitat anual de aproximativ 400 000 de turiști

calitatea produselor: este ridicată, fiind realizate cu materii prime de cea mai buna calitate.

diversitatea produselor oferite: DND ROYAL DREAM SRL este singurul producator exclusive de gogoși din orașul Alba Iullia. Astfel, gama de produse oferite de DND ROYAL DREAM SRL este foarte variată din categoria Produse de patiserie coapte în ulei (gogosi).

activitate desfășurataă sub marca DONUTERIE: firma deține un contract de franciză semnat prin care toate produsele au marca DONUTERIE, un brand foarte cunoscut care a luat naștere o dată cu deschiderea primului magazin de producție gogoși, prima Donuterie, pe 28 martie 2014, în Târgu Mureș. Momentan, marca Donuterie există în 17 locații din țară, având un potențial extraordinar de dezvoltare.

raportul pret-calitate foarte avantajos se vor practica prețuri foarte avantajoase pentru produsele de panificație și patiserie (gogoși)X