Povestea Digora Dental

DIGORA DENTAL își propune să ofere servicii stomatologice de natură generală și specializată, activități ortodontice și de chirurgie stomatologică la înalte standarde profesionale, utilizaâd echipamente tehnologice de ultimă generație care să facă diferența în fața concurenților de pe piața locală. Sediul social al firmei este localizat în Satu Mare și dispune de un spațiu optim pentru un cabinet stomatologic la standarde europene.

Ideea afacerii s-a născut din dorința reprezentatului legal Puie Diana Ramona, de a lucra independent în domeniul în care a activat mai bine de 10 ani ca angajat al unui cabinet stomatologic.

În cazul SC DIGORA DENTAL SRL-D, punctele tari care determină succesul afacerii sunt:

  • Experiența în domeniul stomatologic
  • Cunoştinţe tehnologice
  • Putere de cumpărare din zonă
  • Capacitate de muncă
  • Flexibilitate

Studiile de specialitate în medicina dentară, cursurile de perfecționare în domeniu, precum și cunoștințele administratorului acumulate prin intermediul experienței în domeniu, susţin succesul afacerii. Administratorul firmei deține cunoștințe privind operarea echipamentelor tehnologice de ultimă generație pentru efectuarea lucrărilor stomatologice generale și de specialitate.

Misiunea pe care și-o propune firma este de a oferi clienților garanția unor servicii stomatologice de calitate, realizate în cele mai bune condiții, cu aparate moderne, de ultimă generație, cu personal înalt calificat, cu mare experiență profesională în domeniu.

Viziunea firmei este să devină prima opțiune în domeniul serviciilor stomatologice pe piața locală a municipiului Satu Mare.X