POVESTEA DE SUCCES CONSTRUITĂ DE TAMAS SPRENCZ ȘI CUBA CAFE BAR

Tamas Sprencz este fondatorul Cuba Cafe Bar din Miercurea-Ciuc, județul Harghita. În cadrul proiectului Start Up Urban, by Metodica, Tamas a dorit să înființeze o cafenea-bar, ce include activitatea de pregătire și servire a băuturilor pentru consumul imediat în incintă. El deține o vastă experiență în acest domeniu, deținând timp de 4 ani o funcție de conducere a unei afaceri cu domeniu de activitate similar, fapt care l-a determinat să adopte decizia demarării pe cont propriu unei astfel de afaceri.

Cuba Cafe Bar SRL va avea un design unic la nivel local și va oferi clienților un spațiu special amenajat pentru servirea băuturilor, atât din perspectiva ambianței, de loft industrial, cât și a calității produselor oferite. La nivelul Municipiului Miercurea Ciuc există 51 de societăți care își desfășoară activitatea în domeniul servirii băuturilor. Astfel raportând numărul locuitorilor (potențialii clienți) la numărul societăților existente în domeniu la nivel local, rezultă faptul că fiecărei cafenele îi revin 764 de persoane. Pe baza acestei informații, Tamas consideră că în oraș este o nevoie în creștere de astfel de localuri.

Viziunea din spatele Cuba Cafe Bar SRL este de a înfința o cafenea-bar, dotată cu echipamente curespunzătoare, astfel încât să poată oferi servicii de cea mai bună calitate de servire a băuturilor și să devină la nivel local principala opțiune a clienților. Acest obiectiv poate fi atins prin: adaptabilitatea bauturilor, conform cerințelor clienților, diversitatea gamei de produse, cât și extinderea domeniului de activitate.

Cuba Cafe Bar SRL va oferi clienților oportunitatea servirii băuturilor într-un spațiu special amenajat, adaptat diverselor cerințe ale clienților: atât pentru petrecerea timpului liber, cât și într-un cadru formal de natura unei întâlniri de afaceri. Băuturile vor fi alese cu grijă, astfel încăt și persoanele cu diabet sau sensibile la lactoză vor putea cumpăra diferite băuturi.

Mai multe aflați de pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/cuba.caffe.9

X