Afacere din pasiune: Diana Flore – designer vestimentar și stilist

Până nu încerci să faci ceva mai mult decât lucrurile la care te pricepi deja nu vei evolua

Ronald E. Osborn

Ce te-a inspirat să începi o activitate pe cont propriu ?

Activând în domeniu ca designer de mai bine de 5 ani și lucrând pentru diverse branduri, am reușit să-mi fac o idee despre ce înseamnă sistemul nostru, însă niciodată nu am reușit sa mă implic personal mai mult. Așadar, înhămată cu mult curaj, ambiție și răbdare am decis sa o iau de la capăt, pe cont propriu, să mă lupt pentru siguranța mea profesională.

Spune-ne câteva cuvinte despre afacerea ta.

Activez ca style designer (adică designer vestimentar și stilist). Dorința mea cea mai mare este să produc prin atelierul meu produse de design utile și chic pentru utilizarea lor cotidiană. Serviciile oferite clienților sunt diverse: începând de la producție vestimentară, în serie, pe comanda sau pret-a-porter pâna la consultanță stilistică.

Ce sfaturi ai da viitorilor antreprenori ?

Fii autentic, iubește munca în echipa, uită-ți ego-ul acasă și încearcă să nu fii perfect. Pe lângă acestea: try to have some fun.

Mai multe despre Diana și creațiile ei puteți găsi pe pagina de Facebook Chic Utility și interviul integral disponibil aici Interviu Chic Utility

Cu ajutorul finanțării, Diana a achiziționat echipamente tehnice pentru pentru cele mai frumoase produse: mașini de cusut, mașini de brodat, dispozitive și unelte de croitorie de ultimă generație.

Tu ce echipamente ai nevoie pentru afacerea ta? Contactează-ne și te putem ajuta să obții finanțarea dorită pentru afacerea la care visezi!

X