Povestea Carp Plus Baits

Pornind la drum de la un hobby pentru pescuit a administratorului societății Negrescu Dumitru, care de foarte mulți ani activează indirect în acest domeniu, acest start up a pornit din pasiune. Fiind pescar de crap, administratorul S.C. CARP PLUS BAITS SRL a început prin fabricarea boilieșurilor pentru a le utiliza personal la pescuit, iar în timp, datorită rezultatelor foarte bune, a fost solicitat de tot mai mulți pescari pentru produsele sale. Începând cu anul 2011 a participat la nenumarate concursuri de pescuit la crap la nivel national și international iar datorită boilieșurilor (hrana pentru pești) de calitate pe care le producea a obținut multe clasări pe podium. Din anul 2013 a început să vândă produsele către pescari profesioniști și cluburi de pescuit la crap.

Viziunea companiei se referă la prestarea unor servicii de înaltă calitate cu scopul unei constante evoluții a companiei astfel încât, după 3 ani de activitate să devenim lideri regionali în domeniul producției de nade pentru pești. În concluzie, perspectivele pentru viitor sunt foarte bune, piața fiind una de nișă. Previzionam o creștere constantă a numărului de clienți respectiv a numărului de angajați.

Misiunea CARP PLUS BAITS SRL este de a produce nadă pentru pești urmând 3 principii esențiale: calitate deosebită, încredere și siguranță, responsabilitate socială și pentru mediu. Astfel, misiunea este, producerea de nade de calitate, pentru pescuitul crapului, la prețuri corecte și cucerirea pieței autohtone și externe prin inovație, calitate și professionalism.

Valorile noastre: Calitate și profesionalism, Inovație, Responsabilitate

X