Povestea Athletics

Ideea acestei afaceri s-a născut din nevoia recunoscută pe piață de a avea acces la programe de fitness într-un centru unde să se pună accentul pe clienți și nevoile personalizate ale fiecăruia, cu personal calificat care să poată asigura corectitudinea efectuării exercițiilor și standarde ridicate de curățenie.

Asociatul unic, Andreea Panțâr a practicat gimnastică la nivel național și a fost mereu atașată de sport și de activitatea de a susține persoanele interesate să-și atingă forma sportivă maximă. Din experiența personală de antrenament s-a născut un program de fitness cu exerciții, grupate sub forma unor planuri personalizate cu o durată de 30 și 90 zile cu diverse grade de dificultate. Antrenamentele cuprinse în program sunt diverse și cuprind exerciții pentru: agilitate, viteză, viteza de reacție a organismului, îmbunătățirea relației dintre creier și picioare prin exerciții care te fac să gândești în condiții de stress fizic, rezistență fizică. Toate acestea contribuie la corectarea posturii și întărirea musculaturii pentru persoanele cu probleme de spate sau îmbunătățirea condiției fizice.

Misiunea pe care și-o propune firma este de a oferi clienților garanția unor programe de fitness personalizate și bazate pe experiență, realizate într-o sală de fitness dotată cu aparate moderne, de ultimă generație, cu personal înalt calificat, cu mare experiență profesională în domeniu.

Viziunea firmei este să devină prima opțiune în domeniul fitness din Cluj Napoca și să se dezvolte pe termen lung prin creșterea continuă a investițiilor și a locurilor de muncă cu extindere la nivel regional și național.

X