Povestea Dani Torz Art Design

Echipă de arhitecți și ingineri cu experiență, având la îndemană cele mai recente programe de randare 3D, desenare, calcul și de proiectare generală, precum și dorința de a face un produs de cea mai bună calitate sunt elementele care îi definesc și îi recomandă!

Echipa crede că modul în care atingi succesul este la fel de important ca succesul în sine. Valorile companiei reflectă convingerile lor fundamentale, cele care le conduc acțiunile zilnice și care îi ajută să își atingă obiectivele.

Viziunea: DANI TORZ ART DESIGN SRL-D doreşte ca prin intermediul serviciilor oferite persoanelor fizice, persoanelor juridice şi instituţiilor bugetare să contribuie la dezvoltarea pieței de inginerie în special în domeniul proiectării civile și serviciilor de prospecțiuni geofizice, geologice și supraveghere seismică ajungând în următorii printre cele mai cunoscute start-up-uri cu activităţi de inginerie și consultanță tehnică.

Misiunea: Calitate înaltă în acord cu exigențele clienților și cu tendințele noi pe piața de construcții națională și internațională.

Start-up –ul va implementa un plan strategic tip ”BIM (Building information modeling)” adaptat nevoilor clientilor din piata internationala.

*Building Information Modeling (BIM) cea mai recentă abordare aparută în ultimii ani în industria construcțiilor. Modelarea BIM este factorul determinant în migrarea întregului proces de proiectare a unei cladiri de la un proces bazat pe metode de lucru 2D la un proces axat pe modele 3D parametrizate și inteligente, realizând în fapt construirea virtuală a clădirilor înaintea construirii fiziceX