Afacere din pasiune: Aphia Cosmetics – Nature`s fingerprint on your skin

Un start-up crescut sub soarele creativ al Barcelonei, Aphia se naște din pasiunea pentru frumusețea naturii și dorința de a-i afla secretele prin care ne răsfață simțurile.

Ce crezi că ar trebui să știm despre afacerea ta ?

Proiectul Aphia se încadrează în domeniul Cosmetic, iar misiunea noastră este de a educa cât mai bine publicul în ceea ce privește importanța alegerii corecte a produselor de îngrijire personală și de a inspira oamenii să se întoarcă la simțurile de bază și la lucrurile simple, naturale - să se bucure de ritualul îngrijirii cu ajutorul naturii. Produsele noastre sunt cosmetice naturale 100% - de la săpunuri, creme, seruri, balsamuri, etc.

De ce merită să deschizi o afacere ?

Cred că printre motivele cele mai importante pentru care merită să deschizi o afacere în România se numără deschiderea tot mai mare față de "nou", faptul că piața nu este atât de competitivă ca și în alte țări europene, nevoia de dezvoltare economică a țării, dezvoltarea afacerilor locale, sustenabile, creșterea calității produselor și a stilului de viață.

Ce sfaturi ai da viitorilor antreprenori?

Pe viitorii antreprenori i-aș sfătui să se diferențieze prin autenticitate și să aibă curajul să facă ceea ce își doresc, să nu se lase bătuți când întâmpină (și vor întâmpina, cu siguranță) greutăți și nu în ultimul rând, să se înarmeze cu multă răbdare, pentru că doar prin dedicație și muncă multă, se poate ajunge la rezultatele pe care și le-au propus. Rome wasn't built in a day

Produsele naturale de la Aphia le puteți găsi pe pagina de Facebook Aphia Cosmetics

Iar mai multe despre povestea Aphia puteți citi în interviul integral aici Interviu Aphia Cosmetics - Antreprenor Acasa

Cu ajutorul finanțării, Anda are acum un laborator dotat cu echipamente și unelte performante pentru cele mai bune produse de îngrijire naturală.

Tu ce echipamente ai nevoie pentru afacerea ta? Contactează-ne și te putem ajuta să obții finanțarea dorită pentru afacerea la care visezi!

X