Povestea Atelierul Alex Style

Afacerile se nasc în jurul voinței unor oameni, apoi se dezvoltă și functionează, conduse de acei oameni. Parafrazând zicala populară "omul sfințește locul" putem fară îndoială afirma că "managerul sfințește afacerea". Experiența vastă a fondatorului va contribui la succesul afacerii. Lese Alexandru este un tânăr antreprenor cu talent, pasiune și viziune spre domeniul artistic al înfrumusețării părului. Ideea prestării acestor servicii a aparut cu 8 ani în urmă ca hobby, de atunci urmând un parcurs care a dus la acumularea de experiență în domeniu. Apoi 1 an de zile înainte de înființarea afacerii, a apărut idea firmei datorită cererii ridicate de pe piață a acestor servicii.

Principalele servicii sunt:
  • Spălat păr pentru bărbați şi femei
  • Aranjat par pentru bărbați şi femei
  • Tuns păr pentru bărbați şi femei
  • Aranjare barbă pentru bărbați

Misiunea: Crearea mai multor locuri de muncă și oferirea de servicii de înaltă calitate în acord cu exigențele clienților și cu tendințele noi pe piața de coafură națională.

Viziunea: ATELIERUL ALEX STYLE dorește ca prin intermediul serviciilor oferite persoanelor fizice, pieței de coafură și alte activități de înfrumusețare să dețină cel puțin 50% din piața locală, urmând ca ulterior să deschidă mai multe puncte de lucru și să se poziționeze ca leader local în domeniu.

X