OBIECTIVE

Proiectul ”CLAUDIOPOLIS – orasul tinerilor. Program de practica pentru elevi si studenti in domeniul stiintelor socio-umane” a fost in concordanta cu obiectivele Metodica, constand intr-un sistem de internship pentru 15 studenti ai Universitatii Babes – Bolyai in cadrul companiei. Proiectul a fost cofinantat prin Fondul Social European, prin POS DRU 2007-2013.

POS DRU 2007-2013
Axa2, DMI 2.2
SURSA FINANTARE

2 975 159
LEI
BUGET


NV
REGIUNEA


15
STUDENTI IN PRACTICA


1350
ORE DE PRACTICA

ACTIVITATI

Stagiul de practica a fost organizat in conformitate cu planurile de invatamant, s-au constituit grupe iar activitatea acestora in cadrul partenerului de practica Metodica a constat in:

  • dezvoltarea metodelor inovative pentru cunoasterea domeniului de activitate si intelegerea specificul organizatiei Metodica;
  • identificarea naturii si a continutului serviciilor ofertate de organizatie si activitatile specifice derulate;
  • familiarizarea cu rigorile si cerinţele organizatiei;
  • dobandirea abilitatilor practice de analiza, sinteza si elaborare documentatie specifica de proiect precum si alte activitati specifice pentru atingerea obiectivelor Metodica.

Pentru mai multe detalii despre desfasurarea proiectului vizitati: ubbcluj.ro/claudiopolis.

Feedback

Andrada POPESCU
Student Claudiopolis

Cezarina PESCARU
Student Claudiopolis

Madalina STRATONE
Student Claudiopolis

Andrada Popescu
Student Claudiopolis

Am efectuat stagiul de practica aferent primului an de studiu in cadrul firmei Edukado. Asemenea oricarui student neexperimentat, emotiile, curiozitatea, dar si entuziasmul au fost prezente incă de la început, asteptand cu nerabdare sa descopar ce se afla in spatele usilor unei asociatii, unei firme care isi desfasoara activitatea in domeniul in care am ales sa ma specializez. Echipa cu care am avut placerea sa lucrez este una tanara, dinamică, formata din oameni cu idei inovative, orientati in permanenta spre progres si dezvoltare, care si-au manifestat dorinta si interesul de a ne ajuta sa ne familiarizam cu procesul scrierii si implementarii de proiecte, facand experienta de practica extrem de utila si placuta. Aceasta experienta, in urma careia am inceput o activitate de voluntariat in cadrul aceleiasi firme, s-a dovedit a fi un pas important spre viitorul meu profesional, dobândind cunostinte si deprinderi practice, care impreuna cu baza teoretica din timpul anilor de studiu, vor contibui la integrarea mea pe piata muncii, odata cu absolvirea facultatii. Mai mult decat acumularea de experienta, desfasurarea acestui stagiu de practica mi-a confirmat faptul ca facultatea pe care o urmez este cea mai potrivita opțiune pentru mine si ca o cariera in acest domeniu este ceea ce imi doresc in viitor.”

Cezarina Pescaru
Student Claudiopolis

”Experienta mea la Edukado a fost una cu adevarat placuta. In primul rand, m-a impresionat faptul ca am fost tratata cu acceasi importanta si respect ca orice alt angajat. In al doilea rand, am avut sansa de a-mi pune in practica cunostintele. Mai mult, mi-am imbunatatit abilitatile de comunicare: a trebuit sa lucrez in echipa, sa pun si sa raspund la intrebari, sa indeplinesc task-uri, cu alte cuvinte, sa castig incredere in abilitatile mele profesionale. A fost o experienta frumoasa, pe care as repeta-o oricand, si consider ca un internship poate fi varianta cea mai buna pentru un incepator, deoarece iti ofera oportunitatea de a acumula experienta pentru o viitoare cariera.”

Madalina Stratone
Student Claudiopolis

"Experienta in cadrul firmei Edukado a fost un prim pas spre a întelege ce inseamna un proiect Posdru, pentru a invata cum se lucreaza cu oamenii si care sunt pasii derularii unei astel de activitati la o scara inalta. Pe langa toate informatiile pe care le-am acumulat, am avut ocazia sa intalnesc oameni exceptionali, care au fost dornici sa ma invete si sa ma indrume, dar mai ales care m-au inspirat. Pentru mine, aceasta experienta a dat nastere dorintei de a invata mai multe despre proiectele Posdru si de a organiza pe viitor unul."