OBIECTIVE

Proiectul a avut ca obiectiv dezvoltarea competentelor antreprenoriale ale persoanelor cu varsta intre 18 - 35 ani din Regiunile Nord-Vest si Vest, care au dorit sa dezvolte o activitate independenta prin înfiintarea de noi intreprinderi (subventionate dupa intocmirea unor planuri de afaceri fezabile si viabile) in vederea cresterii sustenabile a ratei de ocupare pe piata muncii.

POS DRU 2007-2013
Axa3, DMI 3.1
SURSA FINANTARE

5 378 810
LEI
BUGET

NV si V
REGIUNEA

60
PERSOANE CONSILIATE

20
START-UP-URI MONITORIZATE

ACTIVITATI

Tinerii antreprenori au beneficiat de sprijin acordat sub forma de consultanta privind: achizitiile, recrutarea personalului, materialele de informare si publicitate, consiliere in domeniul antreprenorial, monitorizare pentru implementarea cu succes a planului de afaceri.
In cadrul acetui proiect Metodica a înfiintat un Centru de Sprijin pentru Dezvoltarea Afacerilor (CSDA), un centru modern si echipat corespunzator, a carui functionalitate este dovedita prin activitatile de:

  • organizare a unor seminarii de specialitate in domenii de interes pentru participanti si beneficiari;
  • oferirea unor servicii de consultanta privind oportunitati de finantare cu fonduri europene;
  • consiliere, sprijin pentru initierea si dezvoltarea afacerilor, formare profesionala, activitati de asistenta si post-asistenta in sprijinul initierii afacerilor.

Pentru mai multe detalii vizitati http://posdru31.ccicj.ro.

Feedback

Iulia Flavia Miron
Julies Events SRL-D

Sergiu Barbus
Party Pics SRL-D

Fruzsina Bencze
Studio di Restauro SRL-D

Claudia Simon
Tosmedia Productions SRL-D

Iulia Flavia Miron
Julies Events SRL-D

Colaborarea cu METODICA a reprezentat un sprijin real, atat pentru constructia start-up-ului JULIES EVENTS, cat si pentru consolidarea acestuia. Implementarea unui proiect finantat din fonduri europene necesita o serie de etape mai complicate, iar experienta, profesionalismul si disponibilitatea echipei de a oferi ajutor au transformat acest proces formalist intr-unul simplu si eficient.

Sergiu Barbus
Party Pics SRL-D

Salut.
Vreau sa multumesc celor de la Edukado pentru sprijinul oferit in cadrul proiectului, prin explicatiile clare si concise, pentru adaptabilitate si pentru modul in care au reusit sa transmita intr-un mod coerent si cursiv toate solicitarile aflate intr-o continua transformare si modificare. De asemenea multumesc pentru promtitudinea si disponibilitatea cu care au raspuns solicitarilor mele (telefonice sau pe email). Ca si element care ar aduce o imbunatatire as mentiona posibilitatea de a-si extinde serviciile si spre Satu Mare, prin asigurarea unei prezente/sedinte saptamanale (sau macar bilunare) in cadrul unor proiecte viitoare. Mersi mult si va doresc Sărbători Fericite.”

Bencze Fruzsina
Studio di Restauro SRL-D

” In primul rând vreau sa multumesc echipei pentru sprijinul si rabdarea de care au dat dovada in proiectul 3.1 POSDRU. Au reusit sa solutioneze situatiile problematice, mi-au oferit raspunsuri in orice situatie, chiar daca am avut foarte multe intrebari de incepator in legatura cu proiectul. Au dat dovada de eficienta si profesionalism pe toata desfasurarea proiectului! ”

Claudia Simon
Tosmedia Productions SRL-D

”Colaborarea cu echipa Metodica
Multumesc mult pentru sprijinul acordat pe tot parcursul proiectului! A fost de mare ajutor să mi se răspunda in timp util la toate intrebarile (chiar de mai multe ori la aceeasi intrebare uneori :) ). O sa va recomand cu mare drag in continuare si sper sa mai colaboram! Sunteti profesionisti si acest lucru se vede in relatia cu clientii.”